ກະຈ໊ຽບຂຽວມີສັບພະຄຸນຊ່ວຍໃນການຂັບຖ່າຍ, ຊ່ວຍເຄືອບກະເພາະອາຫານ, ຊ່ວຍຄວບຄຸມລະດັບນ້ຳຕານໃນເລືອດ, ເພີ່ມຈຳນວນແບັດທີເຣຍທີ່ມີປະໂຫຍດ, ມີແຄວຊ້ຽມສູງ, ຊ່ວຍບຳລຸງກະດູກ ແລະ ແຂ້ວ, ມີສານຕ້ານອະນຸມູນອິດສະຫຼະສູງ ແລະ ຊ່ວຍຕ້ານມະເຮັງໄດ້ພ້ອມ.
ກະຈ໊ຽບຂຽວຜັດເກືອ ເມນູອາຫານສຸຂະພາບງ່າຍໆ ກະຈ໊ຽບສັບພະຄຸນສູງຊ່ວຍຫຼຸດຄໍເລສເຕີຣອລ, ນ້ຳຕານໃນເລືອດ, ຕ້ານອະນຸມູນອິດສະຫຼະ, ຫຼຸດການທ້ອງຜູກ, ແກ້ອາການກົດໄລຢ້ອນ, ຜັດຜັກງ່າຍໆ ແບບບູຮານ ໃສ່ເຂົ້າລົງໄປຈືນໃຫ້ກອບ ຫອມ ປຸງລົດຊາດແຕ່ເກືອກໍແຊບແລ້ວ ລອງແລ້ວທ່ານຈະຫຼົງຮັກເມນູນີ້ແນ່ນອນ.
ສ່ວນປະສົມ
ກະຈ໊ຽບຂຽວ
ເຂົ້າຈ້າວຫູງ 1 ບ່ວງຕັກເຂົ້າ
ກະທຽມ 1 ບ່ວງແກງ
ເກືອ 1 ບ່ວງຊາ
ວິທີເຮັດ
ຊອຍກະຈ໊ຽບຂະໜາດພໍດີຄຳ
ໃສ່ນ້ຳມັນລົງໄປໃນໝໍ້ ຖ້າຈົນຮ້ອນເອົາເຂົ້າຈ້າວຫູງໄປຈືນໃຫ້ກອບຫອມ
ແລ້ວເອົາກະຈ໊ຽບລົງໄປຜັດດ້ວຍໄຟແຮງ
ໃສ່ກະທຽມສັບລົງໄປຂົ້ວ
ປຸງລົດຊາດງ່າຍໆດ້ວຍເກືອສີບົວ
ແລ້ວເປັນທີ່ຮຽບຮ້ອຍສຳລັບກະຈ໊ຽບຜັດເກືອຫອມໆ ກອບ ລົດຊາດແຊບ ແຖມຊ່ວຍເບິ່ງແຍງສຸຂະພາບນຳອີກ.
ທີ່ມາ: https://cooking.kapook.com/view242429.html